Groepslessen

ONTDEK DE GROEPSLESSEN

Hardlopen

Hardlopen in groepsverband gaat makkelijker vanwege de aandacht en de feedback van de trainer en de andere lopers, maar ook vanwege de gezelligheid en de overige sociale aspecten. Iedere training is anders en de trainingen zijn uitdagend. Een goede warming-up, loophouding en looptechniek en een cooling-down komen iedere training terug. Daarnaast komen alle aspecten van hardlopen regelmatig aan bod: uithoudingsvermogen, coördinatie, lenigheid, kracht en snelheid. Kom kennis maken en ervaar hoe gezellig en stimulerend het is om in een groep hard te lopen onder begeleiding van een ervaren en enthousiaste trainer. Je loopt samen maar toch op jouw eigen niveau.

Om makkelijk en ontspannen te kunnen hardlopen is een gezonde en soepele rug van belang. Dat is wat je met de yogalessen nastreeft. In de lessen staat het lichaamsgevoel centraal. Je leert voelen waar spierspanning zit en je leert die ook loslaten. De druk van je eigen lichaamsgewicht zal je daarbij helpen, samen met yogamaterialen als een strip, een blok en een rol. Het zijn 'rustige' lessen, zeker als je het vergelijkt met hardlopen of andere conditiegerichte sporten. De opbouw van de lessen is ontspannen, bewegen, kracht en coördinatie. Iedere les bouwt op naar een eindhouding, een yogahouding (asana). Uiteindelijk blijkt het best wel pittig te zijn als je zo’n 'rustige' oefening enkele minuten moet volhouden!

De VIP-lessen volg je individueel of samen met een vriend of vriendin. Alle aandacht voor jouzelf. Het programma stellen we samen vast. We maken hierbij naast een strip, blok en rol ook gebruik van een hoofdstandbankje en achteroverbuigboogje.

Lestijden

Maandag - Woensdag - Vrijdag 9.00-10.30 uur

Woensdag 20.00-21.00 uur


Lokatie

Parkeerplaats de IJzerenman, t.h.v. Natuur- en Milieucentrum
Geurtsvenweg 4, Weert
De woensdagavondtrainingen starten tijdens de wintertijd vanaf
Parkeerplaats College Weert, Parklaan 1A, of vanaf Parkeerplaats Sporthal Boshoven, Vrakkerveld 2.


Prijzen

Knipkaart voor 10 lessen € 32,50

Een knipkaart is een half jaar geldig

Lidmaatschap Atletiekunie (verplicht) € 18,15 per jaar

Gratis proefles

Yoga

Lestijden

Dinsdag 19.00-20.15 uur

Dinsdag 20.45-22.00 uur


Lokatie

Yogapraktijk-Weert, Boshoverbeek 46, 6006 LP Weert


Prijzen

Vanaf 25 mei tot en met 23 juli 2021 zijn er kennismakingslessen. Deze kosten € 10 voor 75 minuten. Er is plaats voor 8 deelnemers.


Na aanmelding ontvang je uitgebreide informatie over de lessen en het coronabeleid.Yoga Vip's

Lestijden

Op afspraak


LokatiePrijzenVanuit ontspanning naar inspanning