Evenementen

GEPLANDE EVENEMENTEN

Start to Run

Waarom zou je gaan hardlopen? Omdat hardlopen je helpt gezond en fit te worden én te blijven. Daarbij: hardlopen doe je waar, wanneer en met wie jij wilt. En stel je eens voor hoe trots en goed jij je voelt na die weken!


Yakult Start to Run maakt van jou in zeven weken een hardloper! Met deze hardloopcursus van de Atletiekunie leer je van een professionele trainer op een verantwoorde manier hardlopen. De cursus duurt zes weken en in de zevende week ben je klaar voor de Start to Finish loop: ongeveer 25 minuten non-stop hardlopen. En het leukste is: je doet het niet alleen! Samen met jouw groep zet je die moeilijke eerste stap.

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven  op de eerste training! Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. 

Hardlopen hoef je niet te leren. Toch? Niets is minder waar en zeker na een zwangerschap. Het is weer spannend om te gaan hardlopen en wanneer ben je daar eigenlijk weer klaar voor? Voor alle kersverse moeders die het hardlopen (opnieuw) willen ontdekken komen we met een vernieuwde editie: Yakult Start to Run MOMS.


Samen met Yakult helpen wij moeders met hun eerste stappen na de zwangerschap.
Denk jij aan fitter worden en lekker bewegen na jouw zwangerschap, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of is het stiekem toch wel spannend en zoek jij andere moeders die voor dezelfde uitdaging staan? Wij loodsen je over die lastige drempels heen, jouw trainer helpt je waar nodig én we bieden je daarnaast een gespecialiseerd programma aan dat past bij jou. Daarnaast doe je dit samen met andere moeders; hoe leuk is dat!


De cursus Yakult Start to Run MOMS helpt jou in 6 weken met de eerste stappen na een zwangerschap. Met deze specifieke hardloopcursus leer je van een professionele trainer op een verantwoorde manier (opnieuw) hardlopen. Er worden specifieke accenten gelegd die voor jou belangrijk zijn. En het leukste is: je doet het niet alleen! Samen met jouw groep zet je die moeilijke eerste stap en klets je ondertussen natuurlijk honderduit over jouw kleine wonder. Zes weken trainen, maar natuurlijk ook vooral heel veel babytalk.


Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven  op de eerste training! Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. 

Cursusdata

Woensdag 2 november tot en met 14 december 10.30-11.45 uur

Woensdag 2 november tot en met 14 december 18.45-20.00 uur


Lokatie

Ochtendles: Parkeerplaats de IJzerenman, t.h.v. Natuur- en Milieucentrum, Geurtsvenweg 4, Weert

Avondles: Parkeerplaats College Weert, Parklaan 1A,Weert

 


Prijzen

Programma van  7 weken voor  € 49,50 met:

1 groepsles per week, trainingschema voor twee extra trainingen per week, 4 maanden gratis toegang tot de App met huiswerkondersteuning via audiocoaching,  een mini-abonnement van 3 edities op het tijdschrift Runner's World, deelname aan de Start to the Finish loop (7e les) waarmee we gaan bewijzen dat ook jij 3 kilometer kan hardlopen!

Start to Run MOMs

Cursusdata

Deze cursus start Januari 2023


Lokatie

Parkeerplaats de IJzerenman, t.h.v. Natuur- en Milieucentrum
Geurtsvenweg 4, WeertPrijzen

Programma van zes weken voor  € 49,50 met:

  • 6 weken begeleiding van een professionele trainer
  • Superhandige audiocoach voor je huiswerktrainingen
  • Oefeningen om jouw lijf naast het hardlopen te versterken
  • Wekelijks hardlopende mama inspiratie in jouw mailbox
  • Een tof magazine
  • Een dik verdiende medaille na de zesde training
  • Heel veel lol met andere moeders én ME-TIME en dat is natuurlijk onbetaalbaar!
  • Een toffe goodiebag gevuld voor jou

Buitenyoga

Genieten van yoga en van de natuur. Zodra het weer het toelaat en in kleine groepen. 

Het beste van beide sporten. In deze workshops van 2 uur beginnen we met een uur yoga met een bepaald thema. Wat je geleerd en ervaren hebt in de yogales gaan we toepassen tijdens het hardlopen. Het gaat tijdens het hardlopen om het verbeteren van je houding, niet om conditieverbetering. We sluiten af met yoga , eindontspanning en een hapje en drankje.

Het is zo heerlijk om in de natuur hard te kunnen lopen. De juiste techniek helpt je om makkelijker met de omstandigheden (modder, heuvels, zand ...) om te gaan. Deze workshops zijn een combinatie van techniekles en trailrun.

Data

Als het weer het toelaat. Op wisselende lokaties, dagen en tijdstippen Aantal deelnemers 4. Afspraken maken we via de app-groep 'Buitenyoga'.


LokatiePrijzen


CA Yoga & Hardlopen

Data

Zaterdag 23 juli 10.00-12.00 uur.*

Zaterdag 17 september 10.00-12.00 uur.**


Lokatie

* Boshoverbeek 46, 6006 LP Weert

** Natuur- en Milieucentrum, Geurtsvenweg 4, Weert


Prijzen

Een workshop van 2 uur kost € 25.


Trailrunning

Data

Er staat nog geen datum gepland.


LokatiePrijzenVanuit ontspanning naar inspanning