Evenementen

GEPLANDE EVENEMENTEN

Start to Run

Waarom zou je gaan hardlopen? Omdat hardlopen je helpt gezond en fit te worden én te blijven. Daarbij: hardlopen doe je waar, wanneer en met wie jij wilt. En stel je eens voor hoe trots en goed jij je voelt na die weken!


Yakult Start to Run maakt van jou in zeven weken een hardloper! Met deze hardloopcursus van de Atletiekunie leer je van een professionele trainer op een verantwoorde manier hardlopen. De cursus duurt zes weken en in de zevende week ben je klaar voor de Start to Finish loop: ongeveer 25 minuten non-stop hardlopen. En het leukste is: je doet het niet alleen! Samen met jouw groep zet je die moeilijke eerste stap.

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven  op de eerste training! Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. 

Cursusdata 2023

Er is op dit moment geen cursus gepland.


Lokatie

Ochtendles: Parkeerplaats de IJzerenman, t.h.v. Natuur- en Milieucentrum, Geurtsvenweg 4, Weert

Avondles: Parkeerplaats Sporthal Boshovent, Vrakkerveld 2, Weert

 


Prijzen

Programma van  7 weken voor  € 52,50 met:

1 groepsles per week, trainingschema voor twee extra trainingen per week, 4 maanden gratis toegang tot de App met huiswerkondersteuning via audiocoaching,  een mini-abonnement van 3 edities op het tijdschrift Runner's World, deelname aan de Start to the Finish loop (7e les) waarmee we gaan bewijzen dat ook jij 3 kilometer kan hardlopen!

Buitenyoga

Genieten van yoga en van de natuur. Zodra het weer het toelaat en in kleine groepen. 

Het beste van beide sporten. In deze workshops van 2 uur beginnen we met een uur yoga met een bepaald thema. Wat je geleerd en ervaren hebt in de yogales gaan we toepassen tijdens het hardlopen. Het gaat tijdens het hardlopen om het verbeteren van je houding, niet om conditieverbetering. We sluiten af met yoga , eindontspanning en een hapje en drankje.

Het is zo heerlijk om in de natuur hard te kunnen lopen. De juiste techniek helpt je om makkelijker met de omstandigheden (modder, heuvels, zand ...) om te gaan. Deze workshops zijn een combinatie van techniekles en trailrun.

Data

Als het weer het toelaat. Op wisselende lokaties, dagen en tijdstippen Aantal deelnemers 4. Afspraken maken we via de app-groep 'Buitenyoga'.


LokatiePrijzen


CA Yoga & Hardlopen

Data

Er staat nog geen datum gepland.


Lokatie

* Boshoverbeek 46, 6006 LP Weert

** Natuur- en Milieucentrum, Geurtsvenweg 4, Weert


Prijzen

Een workshop van 2 uur kost € 25. Minimaal 8, maximaal 10 deelnemers.


Trailrunning

Data

Er staat nog geen datum gepland.


LokatiePrijzenVanuit ontspanning naar inspanning