Evenementen

GEPLANDE EVENEMENTEN

Waarom zou je gaan hardlopen? Omdat hardlopen je helpt gezond en fit te worden én te blijven. Daarbij: hardlopen doe je waar, wanneer en met wie jij wilt. En stel je eens voor hoe trots en goed jij je voelt na die weken!


Je kunt haast niet beter starten dan met de beginnerscursus van 0 naar 3 kilometer hardlopen. Je gaat én werken aan je conditie, je energie en je gezondheid én maar liefst 93% slaagt bij beginnerscursus! Het is een verantwoord programma van zes weken waarbij een professionele trainer jou helpt en begeleidt om het hele traject vol te houden. Gemakkelijker dus dan zelf gaan hardlopen want die trainer én dat gezellige groepje loopmaatjes zijn een goede stok achter de deur, een extra stimulans om jouw goede voornemen te laten slagen.


Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven  op de gratis proefles. Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. 


We sluiten af met een gratis Finishloop: drie kilometer non-stop hardlopen. En het leukste is: je doet het niet alleen! Samen met jouw groep zet je die moeilijke eerste stap.

Beginnerscursus powered by NN Running Coach

Cursusdata 2024

Proefles op woensdag 21 augustus.

Zes weken cursus van woensdag 4 september tot en met woensdag 9 oktober.

Testloop van drie kilometer op 30 oktober.

Lestijden: 10.30 - 12.00 uur.


Lokatie

Parkeerplaats de IJzerenman, t.h.v. Natuur- en Milieucentrum, Geurtsvenweg 4, Weert


 Prijzen

Programma van 6 weken voor  € 55,00 met:

1 groepsles per week, trainingsschema voor twee extra trainingen per week, toegang tot de App met huiswerkondersteuning via audiocoaching, deelnemersshirt (onder voorbehoud), medaille (of oorkonde), beginnersmagazine, wekelijkse informatieve e-mails.


De proefles en testloop zijn gratis. Met de testloop gaan we bewijzen dat ook jij drie kilometer kan hardlopen!


In deze 7-weekse cursus leer je verantwoord opbouwen naar 5 kilometer. De duur en de intensiteit van je trainingen loopt geleidelijk op.


Je gaat werken aan je conditie, je energie en je gezondheid. Het is een verantwoord programma van zes weken waarbij een professionele trainer jou helpt en begeleidt om het hele traject vol te houden. Gemakkelijker dus dan zelf gaan hardlopen want die trainer én dat gezellige groepje loopmaatjes zijn een goede stok achter de deur, een extra stimulans om jouw goede voornemen te laten slagen.


Twijfel je nog of het écht iets voor jou is? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven  op de gratis proefles. Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. 


We sluiten  de cursus af met een Finishloop: vijf  kilometer non-stop hardlopen. En het leukste is: je doet het niet alleen! 

Genieten van yoga en van de natuur. Zodra het weer het toelaat en in kleine groepen. 

Het beste van beide sporten. In deze workshops van 2 uur beginnen we met een uur yoga met een bepaald thema. Wat je geleerd en ervaren hebt in de yogales gaan we toepassen tijdens het hardlopen. Het gaat tijdens het hardlopen om het verbeteren van je houding, niet om conditieverbetering. We sluiten af met yoga , eindontspanning en een hapje en drankje.

Van 3 naar 5 kilometer powered by NN Running Coach

Cursusdata 2024

Proefles en testloop van drie kilometer op woensdag 30 oktober.

Zes weken cursus van woensdag 4 november tot en met woensdag 11 december.

Testloop van vijf kilometer op 18 december.

Lestijden: 10.30 - 12.00 uur.


Lokatie

Parkeerplaats de IJzerenman, t.h.v. Natuur- en Milieucentrum, Geurtsvenweg 4, Weert


Prijzen

Programma van 7 weken voor € 55,00 met:

1 groepsles per week, trainingsschema voor twee extra trainingen per week, Finishloop met vijf kilometer non-stop hardlopen, toegang tot de App met huiswerkondersteuning via audiocoaching, deelnemersshirt (onder voorbehoud), medaille (of oorkonde), beginnersmagazine, wekelijkse informatieve e-mails, 


De proefles is gratis. Met de Finishloop gaan we bewijzen dat ook jij vijf kilometer kan hardlopen!

Buitenyoga

Data

Als het weer het toelaat. Op wisselende lokaties, dagen en tijdstippen Aantal deelnemers 4. Afspraken maken we via de app-groep 'Buitenyoga'.


LokatiePrijzen


CA Yoga & Hardlopen

Data

Er staat nog geen datum gepland.


Lokatie

* Boshoverbeek 46, 6006 LP Weert

** Natuur- en Milieucentrum, Geurtsvenweg 4, Weert


Prijzen

Een workshop van 2 uur kost € 25. Minimaal 8, maximaal 10 deelnemers.


Vanuit ontspanning naar inspanning