Evenementen

GEPLANDE EVENEMENTEN

Start to Run

Waarom zou je gaan hardlopen? Omdat hardlopen je helpt gezond en fit te worden én te blijven. Daarbij: hardlopen doe je waar, wanneer en met wie jij wilt. En stel je eens voor hoe trots en goed jij je voelt na die weken!


Yakult Start to Run maakt van jou in zeven weken een hardloper! Met deze hardloopcursus van de Atletiekunie leer je van een professionele trainer op een verantwoorde manier hardlopen. De cursus duurt zes weken en in de zevende week ben je klaar voor de Start to Finish loop: ongeveer 25 minuten non-stop hardlopen. En het leukste is: je doet het niet alleen! Samen met jouw groep zet je die moeilijke eerste stap.

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven  op de eerste training! Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. 

Genieten van yoga en van de natuur. Zodra het weer het toelaat en in kleine groepen. 

Het beste van beide sporten. In deze workshops van 2 uur doe je eerst een uur yoga met een een bepaald thema, dan 45 minuten hardlopen en sluit je af met 15 minuten yoga

Het is zo heerlijk om in de natuur hard te kunnen lopen. De juiste techniek helpt je om makkelijker met de omstandigheden (modder, heuvels, zand ...) om te gaan. Deze workshops zijn een combinatie van techniekles en trailrun.

Cursusdata

Woensdag 19 mei tot en met 30 juni 10.30-11.45 uur

Woensdag 19 mei tot en met 30 juni 18.45-20.00 uur


Lokatie

Parkeerplaats de IJzerenman, t.h.v. Natuur- en Milieucentrum
Geurtsvenweg 4, Weert


Prijzen

Programma van  7 weken voor  € 49,50 met:

1 groepsles per week, trainingschema voor twee extra trainingen per week, 4 maanden gratis toegang tot de App met huiswerkondersteuning via audiocoaching,  een mini-abonnement van 3 edities op het tijdschrift Runner's World, deelname aan de Start to the Finish loop (7e les) waarmee we gaan bewijzen dat ook jij 3 kilometer kan hardlopen!

Buitenyoga

Data

Als het weer het toelaat. Op wisselende lokaties, dagen en tijdstippen Aantal deelnemers 4. Afspraken maken we via de app-groep 'Buitenyoga'.


LokatiePrijzen


Yoga & Hardlopen

Data

Er staat nog geen datum gepland.


LokatiePrijzen


Trailrunning

Data

Er staat nog geen datum gepland.


LokatiePrijzenVanuit ontspanning naar inspanning