Start to Run

Start to Run

 

Yakult Start to Run maakt van jou in zeven weken een hardloper! Met deze hardloopcursus van de Atletiekunie leer je van een professionele trainer op een verantwoorde manier hardlopen.

Start to Run

 

 

Gezellig samen sporten staat voorop, soms wat fanatieker en soms wat minder fanatiek. Met respect voor ieders redenen om mee te doen: gezondheid, gezelligheid, genieten van de mooie natuur in de IJzeren Man, sneller worden, wedstrijden lopen, flink moe worden ...... Veel beginners gingen jou al voor.

 

 

Yakult Start to Run maakt van jou in zeven weken een hardloper! Met deze hardloopcursus van de Atletiekunie leer je van een professionele trainer op een verantwoorde manier hardlopen. De cursus duurt zes weken en in de zevende week ben je klaar voor de Start to Finish loop: ongeveer 25 minuten non-stop hardlopen. En het leukste is: je doet het niet alleen! Samen met jouw groep zet je die moeilijke eerste stap.

 

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij een van onze proeftrainingen! Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!

 

Waarom moet jij gaan hardlopen? Omdat hardlopen je helpt gezond en fit te worden én te blijven. Daarbij: hardlopen doe je waar, wanneer en met wie jij wilt. En stel je eens voor hoe trots en goed jij je voelt na die weken! 

 

Wat leer je in een Yakult Start to Run-les? Een groepsles duurt ongeveer anderhalf uur. Hierin ga je natuurlijk samen lekker hardlopen volgens het Yakult Start to Run-trainingsschema. Je oefent en leert ook de juiste loophouding- en techniek. Daarbij krijg je nog meer handige informatie over hardloopschoenen en -kleding, over eten en drinken als hardloper. En de trainer helpt je op weg met jouw schema zodat je doordeweeks zelf kunt lopen. Of maak een afspraakje met één van je nieuwe (hardloop)maatjes!

 

 

 

Wat krijg je voor € 49,50

7 weken looptraining met begeleiding van een professionele trainer

 

Gratis proefles


 

Cursusdata

De eerstvolgende cursus start op 2 september om 10.30 uur en om 18.45 uur.

 

De App

Als je meedoet aan een cursus Yakult Start to Run krijg je 4 maanden gratis toegang tot de App met huiswerkondersteuning via audiocoiaching. Als je niet meedoet aan een cursus mag je 2 gratis trainingen van de App proberen.

 

De Voedingsgids

De voedingsgids voor sporters (bijna 200 pagina's) vol gezonde tips en recepten.

 

Runner's World

Een mini-abonnement van 3 edities op het tijdschrift Runner's World.

 

Start to Finish

Deelname aan de Start to the Finish loop (7e les) waarmee we gaan bewijzen dat ook jij 3 kilometer kan hardlopen!

 

CONTACT

 

Telefoon: 06 230 422 76

Email: info@loopfirma.nl

Postadres: Mussenberg 64, 6005 LG Weert

 

P

 

 

OVERIGE GEGEVENS

 

KVK 14110511

BTW-id NL00161443B07

 

VOLG ONS

Copyright © All Rights Reserved