Mijn Loopfirma

Mijn Loopfirma

 

In een kennismakingsgesprek bespreken we jouw persoonlijke doelen, wensen en mogelijkheden. 

Mijn Loopfirma

 

 

In een kennismakingsgesprek bespreken we jouw persoonlijke doelen, wensen en mogelijkheden. Heb je speciale wensen of doelen, bel dan gerust 06-23042276

 

 

Je loopt graag wanneer het jou het beste uitkomt en je wilt daarbij gebruik maken van verantwoorde persoonlijke trainingsschema's  en adviezen.

 

Samen lopen met collega's versterkt het teamgevoel, de betrokkenheid én je conditie. We stellen een verantwoord en leuk trainingspakket voor jou en jouw collega's samen. Dat kunnen wekelijkse trainingen op het bedrijf zijn of de gezamenlijke voorbereiding op een hardloopevenement.

 

Een trainer nodig? Samen vinden we een maatwerkoplossing voor jouw bedrijf of vereniging. 

 

Ook de opleiding van trainers is mogelijk. Zowel assistent trainerscursussen en bijscholingen op maat, als de Looptrainer 3 cursus via de Atletiekunie.  

Personal trainer

Gerichte en persoonlijke begeleiding krijgen tijdens het sporten en bijgesturing wanneer nodig, zodat je op een verantwoorde manier richting jouw trainingsdoelen werkt.

 

 

Trainingsschema

Je loopt graag wanneer het jou het beste uitkomt en je wilt daarbij gebruik maken van verantwoorde persoonlijke trainingsschema's  en adviezen.

 

 

Hardlopen met collega's

Heb je  leuke collega's en vindt je het fijn om je samen met hen voor te bereiden op een hardloopwedstrijd? We stellen een verantwoord en leuk trainingspakket voor jou en jouw collega's samen.

 

 

Opleiding van trainers

Looptrainerscursus en bijscholing op maat voor jouw vereniging of de Looptrainer 3 cursus via de Atletiekunie.

 

 

 

 

CONTACT

 

Telefoon: 06 230 422 76

Email: info@loopfirma.nl

Postadres: Mussenberg 64, 6005 LG Weert

 

P

 

 

OVERIGE GEGEVENS

 

KVK 14110511

BTW-id NL00161443B07

 

VOLG ONS

Copyright © All Rights Reserved